Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2009 19:30 - Освобождаване на Егото
Автор: raoulduke Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4399 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 30.11.2009 13:11


imageНай-големият враг ще се скрие в последно място, в което никога ще  погледнеш.Има нещо за теб, което ти не знаеш,нещо което дори ще отречеш че съществува.До момента в който ще е твърде късно да направиш нещо ...
  То е единствената причина да ставаш сутрин.Единствената причина поради която се подчинявате на тъпите си шефове.Кръвта потта и сълзите ... и само защото искате хората да знаят колко добър,атрактивен,щедър,забавен,див и умен какъвто сте всъшност.Страхувайте се и ме почитайте , но моля ви ... мислете че съм специален.Ние сме пристрастени към одобрението.Всички грешат!Погледнете умното момче което блести като скъпоценен диамант.Всички сме маймуни,молещи за удобрението на другите.Ако го знаехме , нямаше да го правим.Някой го крие от нас.И ако имаше втори шанс щеше да попитаме ... Защо ?
     Вие имате среща с врага.Дайте му това, което той иска.Аз съм сигурен, че ще бъде много щастлив.Използвай този който възприемаш за враг,за да унищожиш истинския си враг(егото).Ако неможеш да го направиш значи не си свободен човек,ти си контролиран.Използвай всички възможни средства за да унищожиш врага.Ще го намериш там където не искаш да отидеш.Най-големият коз който той е изваждал е да те накара да повярваш че той е част от теб.
    Приятелите ти са близо,но врага е още по близо.Той е в главата на всеки един и те му вярват защото мислят че той е част от тях.Егото е най-големия мошенник който можем да си представим,защото не го виждаме.Желанието на хората да защитят собственото си его няма граница.Те ще лъжат, мамят, крадат, убиват и направят каквото е необходимо за да го подържат.Няма такова нещо като външен враг,независимо какво казват гласовете в главата ти.Възприемането на врага е проекция на егото като него.В този смисъл, може да се каже, че 100% от нашите външни врагове са от нашите собствени съзнания.Най-големият ви враг е вашето собствено вътрешно възприятие и вашето  невежество е собствено ви его.


Тагове:   освобождаване,


Гласувай:
3



Следващ постинг

1. анонимен - Поздрави!
29.11.2009 19:47
Знаеш ли, че никой няма да си признае за вредното въздействие на глупавото ЕГО. Всъщност така е. Враг № 1 на самите нас е нашето ЕГО. Как го нарече? "МОШЕННИК"? Още се смея, защото веднъж го казах на брат ми в яда си...Ако можех бих върнала думите си назад, защото знам, че го засегнах. Егото ми шепнеше : "Той го заслужава! Не му се извинявай! Да върви по дяволите!"...Знам, че не постъпих правилно!
Батенце, обичам те!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raoulduke
Категория: Изкуство
Прочетен: 20055
Постинги: 5
Коментари: 3
Гласове: 20
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930